Giriş Kayıt
Péter Barbalics

Péter Barbalics (62)


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Péter Barbalics, 24 Şubat 1957 doğumlu yapımcı, yönetmen asistanı.

Kadersizlik (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1957
Diğer Bir İsmi: Peter Barbalics | Peter Barbalits | Barbalits Péte
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 57 Dram Yapımcı 6.0 401

Kadersizlik
2005 48 Dram Yapımcı 7.0 6,209

Lujin Savunması
2000 43 Dram Yapımcı 6.9 4,038
1996 39 Komedi Yapımcı 6.9 175
1994 37 Dram Yapımcı 7.2 292
1993 36 Dram Yapımcı 6.6 103
1992 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 542
1990 33 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 22
1989 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 423
1989 32 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 134
1987 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 326
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019