Giriş Kayıt
Lionel Banks

Lionel Banks (68)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Lionel Cornelius Banks, 22 Haziran 1901 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Mr. Smith Washington'a Gidiyor (1939), Cuma Kızı (1940), Müthiş Gerçek (1937), Melekler Kanatlıdır (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lionel Cornelius Banks
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1901
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 47 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 1,054

Sihirli Şehir
1947 46 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,004
1947 46 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 780
1945 44 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 234
1945 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 944
1945 44 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 576

Kapak Kızı
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 3,916
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 699
1943 42 Romantik Sanat Yönetmeni 6.5 886
1943 42 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.1 208
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 1,394
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 6,254
1943 42 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 925
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 102
1943 42 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 4,916
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 34
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 102
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 729
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 2,671
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 519
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 979
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 6,046
1942 41 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 52

Biricik Aşkım
1942 41 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
6.4 455
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 961

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 40 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 1,547
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 715
1941 40 Fantastik Sanat Yönetmeni 7.7 5,040
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 4,994
1941 40 Korku Sanat Yönetmeni 6.2 627
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 649
1940 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 636
1940 39 Western Sanat Yönetmeni 6.9 935
1940 39 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 646
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 534
1940 39 Gizem Sanat Yönetmeni 6.5 369
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 920

Cuma Kızı
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 46,064
1940 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.3 285

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 94,063
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,472

Melekler Kanatlıdır
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 9,041
1939 38 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 7
1939 38 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 245

Tatil
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 7.8 12,141
1938 37 Western Sanat Yönetmeni 6.9 29
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 5.9 132

Para Beraber Gitmez
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 8.0 20,020
1937 36 Gizem Sanat Yönetmeni 7.4 37

Müthiş Gerçek
1937 36 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 14,779

Gaib Ufuklar
1937 36 Macera Sanat Bölümü 7.8 10,335
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018