Giriş Kayıt
Lionel Banks

Lionel Banks (68)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Lionel Cornelius Banks, 22 Haziran 1901 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Mr. Smith Washington'a Gidiyor (1939), Cuma Kızı (1940), Müthiş Gerçek (1937), Melekler Kanatlıdır (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lionel Cornelius Banks
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1901
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 47 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 1,535

Sihirli Şehir
1947 46 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,284
1947 46 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.8 1,078
1945 44 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 293
1945 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 1,078
1945 44 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 663

Kapak Kızı
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 4,138
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 802
1943 42 Romantik Sanat Yönetmeni 6.5 974
1943 42 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.0 229
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 1,694
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 7,095
1943 42 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 978
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 113
1943 42 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 5,163
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 36
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 183
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 862
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 2,806
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 641
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 1,168
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 6,282
1942 41 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 69

Biricik Aşkım
1942 41 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
6.4 538
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 1,012

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 40 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 1,895
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 827
1941 40 Fantastik Sanat Yönetmeni 7.6 5,225
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 5,443
1941 40 Korku Sanat Yönetmeni 6.3 793
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 903
1940 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 768
1940 39 Western Sanat Yönetmeni 6.9 998
1940 39 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 810
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 668
1940 39 Gizem Sanat Yönetmeni 6.6 495
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 1,114

Cuma Kızı
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 47,558
1940 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.3 323

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 96,318
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,564

Melekler Kanatlıdır
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 10,689
1939 38 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 12
1939 38 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 293

Tatil
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 7.8 12,590
1938 37 Western Sanat Yönetmeni 6.9 31
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 5.9 150

Para Beraber Gitmez
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 8.0 20,777
1937 36 Gizem Sanat Yönetmeni 7.1 48

Müthiş Gerçek
1937 36 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 15,745

Gaib Ufuklar
1937 36 Macera Sanat Bölümü 7.8 10,835
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019