Giriş Kayıt
Lionel Banks

Lionel Banks (68)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Lionel Cornelius Banks, 22 Haziran 1901 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Mr. Smith Washington'a Gidiyor (1939), Cuma Kızı (1940), Müthiş Gerçek (1937), Melekler Kanatlıdır (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lionel Cornelius Banks
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1901
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 47 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 1,467

Sihirli Şehir
1947 46 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,264
1947 46 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.8 1,050
1945 44 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 286
1945 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 1,068
1945 44 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 653

Kapak Kızı
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 4,067
1944 43 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 780
1943 42 Romantik Sanat Yönetmeni 6.5 962
1943 42 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.0 229
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 1,675
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 7,027
1943 42 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 965
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 112
1943 42 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 5,062
1943 42 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 36
1943 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 172
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 850
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 2,759
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 635
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 1,123
1942 41 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 6,156
1942 41 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 60

Biricik Aşkım
1942 41 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
6.4 527
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 1,001

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 40 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 1,864
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 815
1941 40 Fantastik Sanat Yönetmeni 7.7 5,118
1941 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 5,368
1941 40 Korku Sanat Yönetmeni 6.3 776
1941 40 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 869
1940 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 754
1940 39 Western Sanat Yönetmeni 6.9 987
1940 39 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 794
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 640
1940 39 Gizem Sanat Yönetmeni 6.6 480
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 1,088

Cuma Kızı
1940 39 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 47,017
1940 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.3 318

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 94,723
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,546

Melekler Kanatlıdır
1939 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 10,551
1939 38 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 7
1939 38 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 285

Tatil
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 7.8 12,427
1938 37 Western Sanat Yönetmeni 6.9 29
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 5.9 146

Para Beraber Gitmez
1938 37 Komedi Sanat Bölümü 8.0 20,480
1937 36 Gizem Sanat Yönetmeni 7.2 47

Müthiş Gerçek
1937 36 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 15,460

Gaib Ufuklar
1937 36 Macera Sanat Bölümü 7.8 10,706
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018