Giriş Kayıt
Don Banks

Don Banks (56)


Müzisyen, Müzisyen

Don Banks, 25 Ekim 1923 doğumlu müzisyen, müzisyen.

The Evil of Frankenstein (1964), The Reptile (1966), Captain Clegg (1962), Rasputin: The Mad Monk (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Don Banks, 04 Eylül 1980 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1923
Ölüm Tarihi: 04 Eylül 1980
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 44 Korku Müzik 5.6 1,499

Kısmet Bahçesi
1967 44 Korku Müzik 6.2 2,041
1966 43 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 616
1966 43 Biyografi Müzik
Müzik
6.3 2,291
1966 43 Korku Müzik 6.2 2,753
1965 42 Gizem Müzik 5.6 2,445
1964 41 Komedi Müzik 5.6 260
1964 41 Bilim-Kurgu Müzik 6.1 3,081

Kabus
1964 41 Korku Müzik 6.7 1,452
1962 39 Dram Müzik 6.8 2,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019