Giriş Kayıt
Briana Banks

Briana Banks (40)


Oyuncu

Briana Bany, 21 Mart 1978 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Layout (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Briana Bany
Doğum Tarihi: 21 Mart 1978
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: Brianna Banks | Mirage
Takma İsmi: Mirage
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 7.3 253
2004 26 Belgesel Oyuncu 6.1 873
2004 Belgesel Oyuncu 6.6 137

İntikam
2003 25 Suç Oyuncu 4.6 1,680
2003 25 Belgesel Oyuncu 4.5 176
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019