Giriş Kayıt
Brian Banks

Brian Banks (63)


Müzisyen, Müzisyen, Yapım Yöneticisi, Sesler

Brian Banks, 21 Ekim 1955 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, yapım yöneticisi, sesler.

Benimle Kal (1986), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987), Mor Yıllar (1985), Yıldız Adam (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ekim 1955
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,861
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 1,423
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 8,310

Yaşam Savaşı
1992 37 Aksiyon Sesler 5.3 13,865

Mezarlık Devriyesi
1990 35 Korku Müzik 4.8 8,649

Gizli İlişkiler
1990 35 Suç Müzik
Müzik
6.5 15,539
1989 34 Komedi Müzik 6.8 4,725

Genç Silahşörler
1988 33 Aksiyon Müzik 6.9 49,914

özel Takip
1987 32 Aksiyon Müzik 6.6 21,463

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 32 Komedi Müzik 7.6 109,308
1987 32 Aile Sesler 5.5 10,165

Zirvede
1987 32 Aksiyon Müzik 5.7 45,419
1987 Animasyon Müzik 6.5 2,359
1986 31 Dram Müzik
Çeşitli
6.3 80

Benimle Kal
1986 31 Macera Müzik 8.1 331,330

Kara Ay Yükseliyor
1986 31 Aksiyon Müzik 5.4 4,486

Mor Yıllar
1985 30 Dram Müzik 7.8 71,109

Yıldız Adam
1984 29 Macera Müzik 7.0 38,870
1984 29 Komedi Müzik 4.7 3,613
1983 28 Biyografi Müzik 6.7 1,152

Mavi Yıldırım
1983 28 Aksiyon Müzik 6.4 14,978

Kedi Kız
1982 27 Dram Müzik 6.2 17,299
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019