Giriş Kayıt
Vivian Bang

Vivian Bang (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Vivian Bang, 23 Ekim 1973 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Swedish Dicks (2016), Boy Toy (2011), Always Be My Maybe (2019), Sullivan & Son (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1973
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Vivian C. Bang
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 47 Dram Oyuncu 5.9 551
2019 46 Komedi Oyuncu 6.8 57,024

Biz Çakallar
2018 45 Dram Oyuncu 6.1 358
2018 45 Komedi Oyuncu 5.7 158
2018 45 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 12
2018 45 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.8 370
2018 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 53
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,404

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 41 Komedi Oyuncu 5.8 8,037
2013 40 Komedi Oyuncu 4.5 1,358
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,226
2011 38 Komedi Oyuncu 5.3 727
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 15,609
2011 38 Komedi Oyuncu 4.0 1,169
2010 37 Macera Oyuncu 8.1 43
2009 Komedi Oyuncu 8.2 26,356

Bay Evet
2008 35 Komedi Oyuncu 6.8 363,745
2008 Komedi Oyuncu 4.9 2,188
2005 32 Belgesel Oyuncu 7.8 295

Kara Kaplı Defter
2004 31 Komedi Oyuncu 5.3 18,380
2003 30 Dram Oyuncu 6.0 1,429
1997 24 Komedi Oyuncu 7.2 7,374
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022