Giriş Kayıt
Chaim Banai

Chaim Banai (71)


Oyuncu

Chaim Banai, 14 Mayıs 1937 Jerusalem, Palestine [bugünkü İsrail] doğumlu oyuncu.

Herşey Babam İçin (2008) yapımıyla biliniyor.

Chaim Banai, 10 Ağustos 2008 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1937
Ölüm Tarihi: 10 Ağustos 2008
Doğum Yeri: Jerusalem, Palestine [bugünkü İsrail]
Diğer Bir İsmi: Haim Banai
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herşey Babam İçin
2008 71 Dram Oyuncu 7.2 626
2004 Dram Oyuncu 7.8 45
2003 Komedi Oyuncu 7.8 497
1987 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 350

Büyükelçi
1984 47 Dram Oyuncu 5.3 504
1982 Dram Oyuncu 8.0 9
1974 37 Müzikal Oyuncu 7.0 262
1973 36 Dram Oyuncu 6.6 185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019