Giriş Kayıt
Eric Bana

Eric Bana (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Yönetmen

Eric Banadinovic, 09 Ağustos 1968 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen, yönetmen.

1997 yılının Ağustos ayında Rebecca Gleeson ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Uzay Yolu (2009), Kara Şahin Düştü (2001), Münih (2005), Yeşil Dev (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eric Banadinovic
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.89 m
8.7 (76 Oy)
  • Currently 173.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 8,873
2018 News Oyuncu 4.7 171
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,978
2017 49 Gerilim Oyuncu 5.8 1,405

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 49 Aksiyon Oyuncu 6.8 166,845
2016 48 Komedi Oyuncu 5.8 16,734

Zor Saatler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 56,023
2016 48 Dram Oyuncu 6.7 5,136

Bizi Kötüden Koru
2014 46 Korku Oyuncu 6.2 63,833
2014 46 Aile Yapımcı 6.3 3,610

Son Kalan
2013 45 Aksiyon Oyuncu 7.5 246,825

Kapalı Devre
2013 45 Suç Oyuncu 6.2 20,446

Ölüme Doğru
2012 44 Suç Oyuncu 6.3 36,506
2011 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 179,256
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,823

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 41 Dram Oyuncu 7.1 132,774

Matrak Adamlar
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 109,061

Uzay Yolu
2009 41 Aksiyon Oyuncu 8.0 556,693
2009 41 Belgesel Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.5 1,952

Mary ve Max
2009 41 Animasyon Oyuncu 8.1 151,018

Boleyn Kızı
2008 40 Biyografi Oyuncu 6.7 97,087

Babam Romulus
2007 39 Biyografi Oyuncu 6.7 3,941

Şans Sende
2007 39 Dram Oyuncu 5.9 19,559
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,243
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,042

Münih
2005 37 Dram Oyuncu 7.6 198,820
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,874

Truva
2004 36 Dram Oyuncu 7.2 452,513

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 35 Animasyon Oyuncu 8.1 868,343

Yeşil Dev
2003 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 239,843
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,379

Kara Şahin Düştü
2001 33 Dram Oyuncu 7.7 339,907

Kasap
2000 32 Biyografi Oyuncu 7.2 34,591
2000 32 Animasyon Oyuncu 7.2 16
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 895
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,002
1997 29 Komedi Oyuncu 7.7 13,803
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019