Giriş Kayıt
Mihály Balogh

Mihály Balogh


Sanat Bölümü

Mihály Balogh, sanat bölümü.

Golden Life (2015), Amerikan Rapsodi (2001), Válótársak (2015), Büyük İntikam (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 4,991
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.8 885
2002 Dram Sanat Bölümü 5.3 137

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 3,638

Büyük İntikam
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 1,030
1992 Dram Sanat Bölümü 7.1 432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019