Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (47)


Oyuncu, Yapımcı

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago de Şili, Metropolitan Region, Şili doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Mandalorian (2019), Narcos (2015), Wonder Woman 1984 (2020), Adalet 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago de Şili, Metropolitan Region, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
Boyu: 1.79 m
9.5 (59 Oy)
  • Currently 190.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizden Geriye Kalanlar
2023 Aksiyon Oyuncu 9.3 96,697

Yetenekli Bay Cage
2022 47 Aksiyon Oyuncu 7.1 45,326
2022 47 Komedi Oyuncu 6.8 51
2022 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 21

Hayvanların Sırları
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Dram Oyuncu 7.7 5,902
2021 Aksiyon Oyuncu 7.6 76,936
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 271,320
2020 45 Aksiyon Oyuncu 4.7 12,556
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 490,416
2019 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 131,428

Sokağın Dili Olsa
2018 43 Suç Oyuncu 7.1 49,768

Adalet 2
2018 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 163,523
2018 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 28,812

Kingsman: Altın Çember
2017 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 333,169

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 138,346
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 427,051
2015 40 Komedi Oyuncu 5.7 6,200
2013 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,149
2013 Dram Oyuncu 6.5 3,155

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,114,995
2011 36 Macera Oyuncu 7.1 71
2011 36 Komedi Oyuncu 7.1 6,916

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.0 260,279
2011 Dram Oyuncu 8.0 3,223
2011 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,232
2009 Suç Oyuncu 8.4 77,236
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 20
2008 Suç Oyuncu 8.1 187,325
2006 Dram Oyuncu 7.4 24,354
2005 30 Dram Oyuncu 6.6 306
2001 Suç Oyuncu 7.5 26,085

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 2,330
1999 Komedi Oyuncu 6.3 1,279
1994 News Oyuncu 3.2 906
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
- Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023