Giriş Kayıt
Nicholas Ball

Nicholas Ball (72)


Oyuncu

Nicholas Ball, 11 Nisan 1946 Leamington, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Croupier (1998), Overlord (1975), Hammer House of Horror (1980), (2008) Mutant Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1946
Doğum Yeri: Leamington, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu 2.9 120
2019 Dram Oyuncu    
2018 72 Aksiyon Oyuncu 2.7 157
2013 67 Korku Oyuncu 7.1 8
2011 65 Dram Oyuncu 5.5 89
2009 63 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,805

Mutant Günlükleri
2008 62 Aksiyon Oyuncu 5.2 24,873
2008 62 Komedi Oyuncu 6.3 76
2005 59 Suç Oyuncu 7.5 117
2005 59 Suç Oyuncu 7.1 106
2002 Dram Oyuncu 6.5 1,317
1999 53 Komedi Oyuncu 5.6 203
1998 52 Suç Oyuncu 7.1 17,241
1997 Komedi Oyuncu 8.2 3,238
1993 Dram Oyuncu 3.5 151
1988 Komedi Oyuncu 8.1 90
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,170

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 39 Korku Oyuncu 6.1 19,395
1985 Dram Oyuncu 7.4 361
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,854
1983 Aile Oyuncu 7.1 15
1980 Dram Oyuncu 7.8 1,182
1978 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,859
1977 31 Dram Oyuncu 6.9 515
1975 29 Dram Oyuncu 7.2 2,151
1970 Dram Oyuncu 7.6 196
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019