Giriş Kayıt
François Balcaen

François Balcaen


Kameraman

François Balcaen, kameraman.

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007), Capote (2005), Gözcü (2007), Lanetli Ev (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francoise Balcaen | Francois Balcaen | Francois Ba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 3.6 736
2010 Dram Kameraman 6.7 740

Lanetli Ev
2009 Dram Kameraman 5.9 56,502

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Kameraman 5.6 20,225

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Kameraman 5.6 20,613

Hessen Olayı
2009 Suç Kameraman 5.2 560
2008 Dram Kameraman 6.2 16,242

Rüyaların Peşinde
2008 Dram Kameraman 5.5 5,763
2008 Gerilim Kameraman 4.0 268
2007 Korku Kameraman 4.3 907

Yamyam
2007 Korku Kameraman 4.1 750

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Kameraman 7.5 157,029
2007 Korku Kameraman 2.7 1,344
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 3.6 662

Gözcü
2007 Suç Kameraman 7.0 54,764
2007 Dram Kameraman 5.6 3,191
2006 Komedi Kameraman 6.0 508

Nüfus 436
2006 Dram Kameraman 5.8 10,299

Arapsaçı
2005 Komedi Kameraman 6.4 13,426
2005 Biyografi Kameraman 7.4 117,149
2005 Dram Kameraman 5.8 537

Mızrakların Gücü
2005 Macera Kameraman 7.0 4,712
2005 Aksiyon Kameraman 4.8 2,526
2003 Komedi Kameraman 7.2 5,522
2003 Dram Kameraman 5.6 1,316

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 5,243
1999 Korku Kameraman 6.2 1,689
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 3,554
1997 Dram Kameraman 6.4 1,061
1997 Komedi Kameraman 7.2 45
1996 Dram Kameraman 8.3 390
1995 Dram Kameraman 5.1 1,054

Kafalar
1994 Komedi Kameraman 5.3 176
1992 Dram Kameraman 4.7 229
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019