Giriş Kayıt
Liane Balaban

Liane Balaban (38)


Oyuncu

Liane Balaban, 24 Haziran 1980 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

The Trotsky (2009), New Waterford Girl (1999), The New Tenants (2009), Coach (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1980
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.72 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Dram Oyuncu 7.2 266
2017 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 21
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,379
2016 36 Dram Oyuncu 5.0 158
2013 33 Komedi Oyuncu 5.3 343
2013 33 Komedi Oyuncu 7.0 14,185

Manyak
2012 32 Korku Oyuncu 6.1 31,994
2011 31 Dram Oyuncu 5.9 31
2011 31 Korku Oyuncu 3.5 227
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 26,226
2010 Komedi Oyuncu 7.3 2,648
2010 Komedi Oyuncu 5.4 962
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,998
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 1,312
2009 29 Dram Oyuncu 5.7 1,650
2009 29 Komedi Oyuncu 6.8 5,469
2009 29 Komedi Oyuncu 5.4 349

Aşka Son Şans
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 19,430

Son Yolculuk
2008 28 Macera Oyuncu 7.1 10,719

Kesinlikle, Belki
2008 28 Komedi Oyuncu 7.2 144,370
2006 Dram Oyuncu 6.5 192

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 346,137
2004 24 Korku Oyuncu 4.9 1,225
2004 24 Suç Oyuncu 6.0 452
2002 22 Dram Oyuncu 5.3 299
2001 21 Dram Oyuncu 6.4 193
1999 19 Komedi Oyuncu 7.0 1,639
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019