Giriş Kayıt
David Baksht

David Baksht


Sesler

David Baksht, sesler.

Diğer Bir İsmi: Ing. David Baksht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Sesler 6.1 157

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Sesler 6.3 15,612
2001 Dram Sesler 3.8 374
1999 Komedi Sesler 6.7 471

Kusursuz Çember
1997 Dram Sesler 8.2 1,480

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Sesler 7.6 2,165
1993 Sesler 6.8 29
1989 Sesler 6.6 69
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018