Giriş Kayıt
David Baksht

David Baksht


Sesler

David Baksht, sesler.

Diğer Bir İsmi: Ing. David Baksht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Sesler 5.9 175

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Sesler 6.3 16,301
2001 Dram Sesler 3.9 381
1999 Komedi Sesler 6.7 492

Kusursuz Çember
1997 Dram Sesler 8.1 1,743

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Sesler 7.5 2,455
1993 Sesler 6.8 30
1989 Sesler 6.6 86
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018