Giriş Kayıt
David Baksht

David Baksht


Sesler

David Baksht, sesler.

Diğer Bir İsmi: Ing. David Baksht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Sesler 5.8 177

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Sesler 6.3 16,636
2001 Dram Sesler 4.0 382
1999 Komedi Sesler 6.7 494

Kusursuz Çember
1997 Dram Sesler 8.1 1,760

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Sesler 7.5 2,483
1993 Sesler 6.8 30
1989 Sesler 6.6 86
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019