Giriş Kayıt
Claude Bakka

Claude Bakka


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Claude Bakka, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dişi Ceylanlar
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 2,353
1966 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.5 2,683
1966 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,484
1966 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 290
1965 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 165
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018