Giriş Kayıt
Simon Baker

Simon Baker (32)


Oyuncu

Simon Baker, 30 Mart 1986 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

(2000) Şangaylı Kovboy (2000), (1997) Başka Bir Dünya (1997), (2003) Kayıp (2003), (1998) Duman İşaretleri (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1986
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Simon R. Baker
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,462
2005 Aile Oyuncu 6.0 422

Ben, Robot
2004 18 Aksiyon Oyuncu 7.1 449,572

Kayıp
2003 17 Macera Oyuncu 6.5 30,277
2003 17 Dram Oyuncu 7.8 1,317
2003 17 Dram Oyuncu 7.3 26
2002 16 Aile Oyuncu 5.5 361

Şangaylı Kovboy
2000 14 Aksiyon Oyuncu 6.6 108,886

Duman İşaretleri
1998 12 Komedi Oyuncu 7.2 8,923
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 62

Başka Bir Dünya
1997 11 Dram Oyuncu 7.6 29,490
1994 Macera Oyuncu 8.6 207
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018