Giriş Kayıt
Simon Baker

Simon Baker (32)


Oyuncu

Simon Baker, 30 Mart 1986 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

(2000) Şangaylı Kovboy (2000), (1997) Başka Bir Dünya (1997), (2003) Kayıp (2003), (1998) Duman İşaretleri (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1986
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Simon R. Baker
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,475
2005 Aile Oyuncu 5.9 424

Ben, Robot
2004 18 Aksiyon Oyuncu 7.1 454,409

Kayıp
2003 17 Macera Oyuncu 6.5 30,618
2003 17 Dram Oyuncu 7.8 1,326
2003 17 Dram Oyuncu 7.3 29
2002 16 Aile Oyuncu 5.5 362

Şangaylı Kovboy
2000 14 Aksiyon Oyuncu 6.6 109,957

Duman İşaretleri
1998 12 Komedi Oyuncu 7.2 8,997
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 62

Başka Bir Dünya
1997 11 Dram Oyuncu 7.6 29,688
1994 Macera Oyuncu 8.5 208
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019