Giriş Kayıt
Leigh-Allyn Baker

Leigh-Allyn Baker (46)


Oyuncu, Yapımcı

Leigh-Allyn Baker, 13 Mart 1972 Murray, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

İyi Şanslar Charlie (2010), Good Luck Charlie, It's Christmas! (2011), Bad Hair Day (2015), Swiped (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1972
Doğum Yeri: Murray, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Leigh Allyn-Baker | Leigh Allyn Baker
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Komedi Oyuncu 4.6 578
2018 46 Dram Oyuncu 7.6 20
2017 45 Aile Oyuncu 4.7 290
2017 45 Komedi Oyuncu    
2016 44 Dram Oyuncu 5.4 424
2016 44 Aile Oyuncu 5.6 216
2015 43 Macera Oyuncu
Yapımcı
6.2 2,149
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,312
2011 39 Komedi Oyuncu 6.5 3,967

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 1,090

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 15,875
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,636
2008 Aksiyon Oyuncu 8.7 4,352
2007 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,711
2007 Komedi Oyuncu 7.3 421
2006 Gizem Oyuncu 8.1 203
2006 Komedi Oyuncu 5.0 33,119
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 721
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 602

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 46,457
1998 Dram Oyuncu 7.1 67,799
1997 25 Dram Oyuncu 5.8 4,170

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Oyuncu 5.0 5,705

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 22,357
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019