Giriş Kayıt
C. Scott Baker

C. Scott Baker


Sanat Bölümü

C. Scott Baker, sanat bölümü.

Alice Harikalar Diyarı'nda (2010), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Uzay Yolcuları (2016), Ocean's 12 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Scott Baker | Chris Baker | Scott Bake
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 76,884

Kara Kule
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 105,277

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 306,940

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 93,937

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 232,067

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Sanat Bölümü 4.1 277,263

Hacker
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 48,120

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 210,634

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 190,671

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 180,828

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 307,080

Nedimeler
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.8 248,286
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 670,526

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,621
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,036,360

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 363,187

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,837

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 103,882
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,062

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 295,753

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 23,076

Kaderin Penası
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 96,337

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 287,224

Tatlı Cadı
2005 Komedi Sanat Bölümü 4.8 65,060

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 329,434

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,125

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 495,420

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,482

Yakın Tehdit
2001 Suç Sanat Bölümü 5.6 23,184

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 33,928

Üçüncü Göz
2000 Dram Sanat Bölümü 6.7 58,376

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 54,024

28 Gün
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 40,408
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,285
1999 Macera Sanat Bölümü 5.9 2,586

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Sanat Bölümü 6.3 16,797
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 551
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,831
1998 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,035
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019