Giriş Kayıt
Debra Leilani Bakeman

Debra Leilani Bakeman


Sanat Bölümü, Yapımcı

Debra Leilani Bakeman, sanat bölümü, yapımcı.

Keskin Nişancı (2014), Bu Nasıl Aile! (2013), Atalarımızın Bayrakları (2006), Baskı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Bakeman | Debra Bakeman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.0 83,452
2015 Biyografi Çeşitli 7.4 30,887

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Çeşitli 7.3 392,208
2014 Biyografi Çeşitli 6.8 29,727

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 364,846
2012 Suç Yapımcı 5.1 683

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,354,731
2012 Animasyon Çeşitli 7.7 19

Artist
2011 Komedi Çeşitli 7.9 214,378
2011 Dram Çeşitli 6.5 3,315
2010 Dram Çeşitli 5.0 567
2009 Komedi Çeşitli 8.2 131,083

Yedi Yaşam
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 263,920
2007 Suç Çeşitli 6.4 184

Rüya Kızlar
2006 Dram Çeşitli 6.5 63,457

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Çeşitli 7.1 110,355
2006 Game-Show Çeşitli 5.7 8,203
2004 Gizem Çeşitli 7.1 230

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Çeşitli 5.6 25,001

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Çeşitli 5.8 155,211

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Çeşitli 5.5 57,191

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 106,810

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Çeşitli 7.1 78,035

Salton Denizi
2002 Suç Çeşitli 7.1 28,349
2001 Komedi Çeşitli 8.4 220,535
2001 Biyografi Çeşitli 7.8 12,724

Küçük Nicky
2000 Komedi Çeşitli 5.3 89,980

Piton
2000 Komedi Çeşitli 3.8 3,048
1999 Dram Çeşitli 8.7 54,532
1998 Komedi Çeşitli 5.3 29,650

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Çeşitli 7.5 296,284

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 214,211
1997 Dram Çeşitli 5.6 4,444

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Çeşitli 7.0 486,599
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019