Giriş Kayıt
Derek Bain

Derek Bain


Editör, Editör, Yapım Yöneticisi

Derek Bain, editör, editör, yapım yöneticisi.

Agatha Christie's Poirot (1989), Midsomer Murders (1997), Jeeves and Wooster (1990), Dempsey and Makepeace (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Macera Çeşitli 6.3 25,601
1997 Suç Editör 7.8 19,967
1996 Dram Editör 6.8 43
1990 Komedi Editör 8.4 11,124
1989 Dram Yapım Yöneticisi
Editör
Editorial Department
8.6 33,437
1986 Aksiyon Editör 7.5 1,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019