Giriş Kayıt
G.W. Bailey

G.W. Bailey (74)


Oyuncu

George William Bailey, 27 Ağustos 1944 Port Arthur, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Polis Akademisi (1984), Büyük Suçlar Şubesi (2012), Hırsız (1987), Rustlers' Rhapsody (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George William Bailey
Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Port Arthur, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: G. W. Bailey
Burcu: Başak
Boyu: 1.7 m
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 70 Dram Oyuncu    
2012 68 Komedi Oyuncu 4.3 375

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,701
2011 67 Dram Oyuncu 7.3 65
2005 Suç Oyuncu 7.6 21,061
2004 60 Dram Oyuncu 5.6 1,062

Kahraman İnekler
2004 60 Animasyon Oyuncu 5.4 17,718
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,713

Kıyamet Ateşi
2002 58 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,315
2000 56 Macera Oyuncu 6.4 665
1999 Biyografi Oyuncu 6.1 2,517
1997 53 Macera Oyuncu 6.5 621
1996 52 Dram Oyuncu 6.4 516

Polis Akademisi Moskova Görevi
1994 50 Komedi Oyuncu 3.4 29,155
1990 46 Suç Oyuncu 6.5 4,762

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 45 Komedi Oyuncu 4.3 25,903

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu 8.3 2,231

Polis Akademisi 5: Miami Sahili Görevi
1988 44 Komedi Oyuncu 4.5 30,031

Polis Akademisi 4: Vatandaşlar Devriye'de
1987 43 Komedi Oyuncu 4.9 37,064

Hırsız
1987 43 Komedi Oyuncu 5.1 3,780
1987 43 Komedi Oyuncu 5.8 26,537

Kısa Devre
1986 42 Komedi Oyuncu 6.6 51,595

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 41 Komedi Oyuncu 5.7 46,917
1985 41 Dram Oyuncu 6.1 1,871
1985 41 Komedi Oyuncu 6.5 1,828

Kaçış
1984 40 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,475

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,873

Polis Akademisi
1984 40 Komedi Oyuncu 6.7 103,103
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,107
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,833
1979 35 Suç Oyuncu 5.1 2,998
1977 Dram Oyuncu 7.2 1,478
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,428
1972 Komedi Oyuncu 8.4 46,651
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (385,556) Chernobyl (23,248) The Big Bang Theory (6,944) Killing Eve (3,396) The Blacklist (1,788) The 100 (1,701) Vikings (1,550) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,345) The Flash (1,237) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019