Giriş Kayıt
Anka Baier

Anka Baier (52)


Oyuncu

Anka Baier, 23 Haziran 1966 Dresden, Almanya doğumlu oyuncu.

Der Fall (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1966
Doğum Yeri: Dresden, Almanya
Diğer Bir İsmi: Anke Baier
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.7 38
2012 Komedi Oyuncu 6.2 17
2012 Suç Oyuncu 6.5 103
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
2004 Suç Oyuncu 5.6 109
2004 38 Komedi Oyuncu 6.3 520
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1998 Suç Oyuncu 7.9 192
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1995 Suç Oyuncu 7.2 35
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019