Giriş Kayıt
Martin Baer

Martin Baer


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Kameraman

Martin Baer, görüntü yönetmeni, yönetmen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.0 179
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.6 148
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 99
2002 Belgesel 7.1 2,131
1971 Biyografi Kameraman 7.7 475
Dizi Altyazıları
Shameless (4,350) Better Call Saul (2,229) Supernatural (1,812) Arrow (1,647) The Flash (1,488) Daredevil (1,425) The Big Bang Theory (1,397) Doctor Who (1,324) La Casa de Papel (1,175) Manifest (921)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018