Giriş Kayıt
Martin Baer

Martin Baer


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Kameraman

Martin Baer, görüntü yönetmeni, yönetmen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 51
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 143
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2002 Belgesel 7.1 2,028
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018