Giriş Kayıt
Georgia Backus

Georgia Backus (82)


Oyuncu

Georgia Backus, 13 Ekim 1900 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

(1941) Yurttaş Kane (1941), (1942) Muhteşem Ambersonlar (1942), (1942) The Talk of the Town (1942), (1942) Bir Cadıyla Evlendim (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Georgia Backus, 06 Eylül 1983 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1900
Ölüm Tarihi: 06 Eylül 1983
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1951 51 Oyuncu 5.9 104

Kızılderililerin İntikamı
1951 51 Western Oyuncu 6.2 500
1951 51 Suç Oyuncu 6.5 1,512
1950 50 Western Oyuncu 6.3 486
1950 50 Dram Oyuncu 7.5 1,560
1949 49 Dram Oyuncu 6.8 50
1949 49 Dram Oyuncu 7.4 2,962

Şeytanın Gücü
1948 48 Suç Oyuncu 7.4 5,028
1948 48 Komedi Oyuncu 6.3 69
1947 47 Komedi Oyuncu 6.8 137

Rüyalı Kadın
1944 44 Dram Oyuncu 6.2 350
1944 44 Komedi Oyuncu 7.1 142
1943 43 Dram Oyuncu 7.0 340

Bir Cadıyla Evlendim
1942 42 Komedi Oyuncu 7.2 5,902
1942 42 Komedi Oyuncu 7.5 6,326

Muhteşem Ambersonlar
1942 42 Dram Oyuncu 7.9 19,692
1942 42 Komedi Oyuncu 6.9 392

Biricik Aşkım
1942 42 Komedi Oyuncu 6.4 542

Yurttaş Kane
1941 41 Dram Oyuncu 8.3 357,427
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019