Giriş Kayıt
Mark Bacino

Mark Bacino


Yapımcı

Mark Bacino, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.6 486
2008 Komedi 4.2 2,173
2004 Dram Yapımcı 4.9 286
1999 Komedi Yapımcı 6.4 124

Çifte Bela
1993 Macera Yapımcı 5.9 2,818

Yanlış Hüküm
1993 Suç Yapımcı 6.3 144
1991 Suç Yapımcı 7.0 411

"O"
1990 Dram Yapımcı 6.9 100,400
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019