Giriş Kayıt
Sebastian Bach

Sebastian Bach (50)


Oyuncu

Sebastian Phillip Bierk, 03 Nisan 1968 Freeport, Bahamas doğumlu oyuncu.

1992 yılının Temmuz ayında Maria Bierk ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.2015 yılının Ağustos ayında Suzanne T. Le ile evlendi.

Gerçek İsmi: Sebastian Phillip Bierk
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1968
Doğum Yeri: Freeport, Bahamas
Diğer Bir İsmi: Skid Row
Takma İsmi: Baz
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Dram Oyuncu 5.5 2,262
2016 48 Dram Oyuncu 4.9 346
2014 46 Komedi Oyuncu 5.9 2,005
2012 44 Komedi Oyuncu 5.9 68,660
2011 Belgesel Oyuncu 8.5 1,935
2010 42 Belgesel Oyuncu 8.4 3,532
2010 42 Belgesel 7.8 6,912
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,402
2006 38 Belgesel Oyuncu 8.3 286
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.2 70
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,673
2001 Komedi Oyuncu 8.4 31,748

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 83,835
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018