Giriş Kayıt
Emmanuelle Bach

Emmanuelle Bach


Oyuncu, Yapımcı

Emmanuelle Elkabbach, oyuncu, yapımcı.

Gerçek İsmi: Emmanuelle Elkabbach
Diğer Bir İsmi: Emmanuelle Elkabbach
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı 4.8 10,443
2014 Oyuncu 6.2 573
2012 Dram Oyuncu 7.5 590
2009 Dram Oyuncu 8.4 793
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 28
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1997 Suç Oyuncu 6.6 95
1997 Dram Oyuncu 6.0 541
1996 Oyuncu 5.5 14
1994 Dram Oyuncu 6.9 188
1994 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019