Giriş Kayıt
Jacqueline Babbin

Jacqueline Babbin (80)


Yapımcı

Jacqueline Babbin, 26 Temmuz 1921 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı.

Loving (1995) yapımıyla biliniyor.

Jacqueline Babbin, 06 Ekim 2001 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1921
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 2001
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yapımcı 7.3 265
1976 Biyografi Yapımcı 8.0 5,878
1970 Dram Yapımcı 6.7 2,248
1966 45 Dram Yapımcı 7.3 234
1963 Dram Yapımcı 8.1 69
1958 Dram Çeşitli 8.5 114
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018