Giriş Kayıt
Ömer Aykut

Ömer Aykut


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Ömer Aykut, yapımcı, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Dram Yapımcı 7.1 65
1959 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1958 Yönetmen
Yapımcı
   
1955 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1953 Dram Yapımcı 6.3 9
1952 Dram Yapımcı    
1951 Dram Yapımcı    
1949 Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018