Giriş Kayıt
Peter Aykroyd

Peter Aykroyd


Oyuncu, Senarist

Peter Hugh Aykroyd, oyuncu, senarist.

Nothing But Trouble (1991) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Hugh Aykroyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Oyuncu 3.3 38

Sivri Kafalar
1993 Komedi Oyuncu 5.3 46,162
1991 Macera Oyuncu
Senarist
4.9 20,233
1987 Komedi Oyuncu 5.9 28,808
1983 Komedi Oyuncu 5.1 4,884
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 38,162
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018