Giriş Kayıt
Ege Aydan

Ege Aydan (60)


Oyuncu

Ege Aydan, 01 Ocak 1958 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu.

İstanbul Kanatlarımın Altında (1996), Kurtuluş (1994), Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), Behzat Ç.: - Seni Kalbime Gömdüm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
7.9 (10 Oy)
  • Currently 158/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 59 Dram Oyuncu 5.8 393
2017 59 Romantik Oyuncu 6.1 746
2017 Dram Oyuncu 5.8 214
2016 Dram Oyuncu 6.3 356
2014 56 Dram Oyuncu 6.5 2,021
2014 Komedi Oyuncu 5.2 255
2014 56 Dram Oyuncu 7.3 6,895
2013 Dram Oyuncu 5.9 20
2013 55 Dram Oyuncu 4.9 17
2011 53 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,100
2010 Suç Oyuncu 8.7 22,070
2008 50 Dram Oyuncu 7.0 2,050
2007 49 Suç Oyuncu 5.8 542
2007 Komedi Oyuncu 5.2 1,659
2006 48 Dram Oyuncu 5.0 615
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,674
2006 Dram Oyuncu 5.3 2,642
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.5 128
2003 45 Dram Oyuncu 3.6 873
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,698
2001 43 Komedi Oyuncu 5.4 392
2000 Oyuncu 4.9 33
1998 Oyuncu 3.8 35
1997 39 Suç Oyuncu 7.8 8,042
1997 Dram Oyuncu 6.7 131
1997 Dram Oyuncu 6.5 273
1996 38 Dram Oyuncu 7.1 2,887
1996 38 Oyuncu    
1994 36 Oyuncu 6.6 288
1994 36 Tarihi Oyuncu 8.7 1,775
1974 Komedi Oyuncu 6.8 329
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,458) Shameless (2,147) Fear the Walking Dead (1,810) Suits (1,644) Castle Rock (1,526) Bodyguard (1,426) La Casa de Papel (1,347) Mayans M.C. (1,178) The Sinner (1,139) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018