Giriş Kayıt
Alan Ayckbourn

Alan Ayckbourn (79)


Senarist, Oyuncu

Alan Ayckbourn, 12 Nisan 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu.

Kalpler (2006), Smoking/No Smoking (1993), The Revengers' Comedies (1998), Aimer, boire et chanter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1939
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Alan Ayckbourn | Peter Caulfield
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 75 Dram Senarist 6.0 1,094

Kalpler
2006 67 Dram Senarist 7.0 3,560
1998 59 Komedi Senarist 6.2 1,538
1993 54 Komedi Senarist 7.5 1,544
1989 50 Komedi Senarist 5.8 666
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 148
1953 Dram Senarist 8.9 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019