Giriş Kayıt
Steve Austin

Steve Austin (54)


Oyuncu, Yapımcı

Steven James Anderson, 18 Aralık 1964 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1992 yılının Aralık ayında Jeannie Clark ile evlendi. 7 yılın ardından 1999 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2000 yılının Eylül ayında Debra McMichael ile evlendi. 3 yılın ardından 2003 yılının Şubat ayında boşandılar.

Yaşamak İçin Öldür (2007), Damage (2009), Ölüm Avı (2010), Maksimum Tehlike (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven James Anderson
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1964
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: 'Stone Cold' Steve Austin | Steve 'Stone Cold' Aus
Takma İsmi: 'Stunning' Steve Williams
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
7.8 (8 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 864
2015 Spor Oyuncu 7.2 309
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 318
2015 51 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,197
2015 51 Aksiyon Oyuncu 3.4 5,609
2014 Spor Oyuncu 6.4 355
2014 50 Aksiyon Oyuncu 8.1 7
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,132
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 250
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 692

Büyükler 2
2013 49 Komedi Oyuncu 5.4 129,482

Teslimat
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,647

Maksimum Tehlike
2012 48 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.9 6,140
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 556
2012 48 Belgesel Oyuncu 5.4 2,737
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 371
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 573

Özel Kuvvet
2011 47 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,405
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 338
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 906
2011 47 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,269
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 110

İrkiliş
2011 47 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 4,925

Ölüm Avı
2010 46 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,909

Cehennem Melekleri
2010 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 308,916

Yabancı
2010 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,939
2009 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,583
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 56
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 29
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 548
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 121,153

Yaşamak İçin Öldür
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 48,444
2007 Spor Oyuncu 6.2 123
2006 42 Belgesel Oyuncu 6.8 217
2005 Spor Oyuncu 7.8 448

En Uzun Mesafe
2005 41 Komedi Oyuncu 6.4 151,099
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,459
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.8 39
2001 37 Aksiyon Oyuncu 9.1 1,903

Ringin Ötesi
1999 35 Belgesel Oyuncu 7.6 7,489
1999 Spor Oyuncu 7.4 4,943
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8,942
1996 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 146
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,461
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,161
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,680
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 382
1985 Aksiyon Oyuncu 7.4 154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019