Giriş Kayıt
Grayson Austin

Grayson Austin


Kameraman

Grayson Austin, kameraman.

Buraya Kadar (2013), Fokus (2015), Mekanik (2011), Cani (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Grayson Grant Austin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 49,880

Çok Pişmiş
2015 Komedi Kameraman 6.6 92,794

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 187,631

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Kameraman 5.1 43,920
2015 Komedi Kameraman 7.5 6,946
2015 Komedi Kameraman 7.6 2,618
2014 Komedi Kameraman 6.5 2,648

Sonsuz Aşk
2014 Dram Kameraman 6.3 37,131
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,309

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Kameraman 7.2 100,949

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Kameraman 8.1 562,322

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Kameraman 5.8 61,666

Buraya Kadar
2013 Komedi Kameraman 6.6 354,528
2013 Macera Kameraman 4.8 1,052
2013 Dram Kameraman 7.4 8,765
2013 Macera Kameraman 5.9 6,872

Tetikçiler
2012 Aksiyon Kameraman 7.4 491,686

Şeytanla Randevu
2012 Suç Kameraman 5.3 11,126
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,634
2012 Komedi Kameraman 8.0 5,687

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Kameraman 5.2 5,345

Ev Adamı
2011 Komedi Kameraman 6.5 59,695
2011 Komedi Kameraman 7.1 9,891
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 4,683
2011 Gerilim Kameraman 5.0 812

Mekanik
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 139,008
2010 Gerilim Kameraman 4.0 82
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,741

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Kameraman 5.1 14,004
2010 Biyografi Kameraman 5.8 388
2010 Komedi Kameraman 7.5 2,264
2010 Biyografi Kameraman 5.6 1,798

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Kameraman 5.5 12,104

Paten Diyarı
2010 Dram Kameraman 5.8 2,054

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Kameraman 7.0 21,886

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Kameraman 5.0 1,853

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Kameraman 7.4 5,287
2009 Korku Kameraman 5.5 6,510
2008 Komedi Kameraman 4.6 11,683
2008 Biyografi Kameraman 6.0 2,210
2007 Komedi Kameraman 6.3 42,599
2007 Komedi Kameraman 3.6 228

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Kameraman 5.6 925
2006 Dram Kameraman 6.3 6,348

Küçük Adam
2006 Komedi Kameraman 4.3 45,310
2005 Aksiyon Kameraman 7.3 4,943
2005 Biyografi Kameraman 7.4 3,358
2005 Komedi Kameraman 7.4 31,311

Cani
2003 Biyografi Kameraman 7.3 122,363
2003 Gerilim Kameraman 6.4 843

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 13,049
2000 Macera Kameraman 5.7 643
1998 Aksiyon Kameraman 6.5 3,712

İlk Suç
1997 Aksiyon Kameraman 7.0 1,164
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019