Giriş Kayıt
Jan Austell

Jan Austell


Oyuncu

Jan Austell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jan V.E. Austell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu 6.1 1,735

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Oyuncu 7.6 243,747

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Oyuncu 5.1 18,686

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu 7.1 6,116
1998 Komedi Oyuncu 6.7 11,236

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Oyuncu 6.1 30,259
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019