Giriş Kayıt
Jane Aull

Jane Aull


Makyaj

Jane Aull, makyaj.

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), Grinç (2000), Bir Zamanlar Askerdik (2002), Showgirls (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Makyaj 8.0 954,783

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Makyaj 7.3 631,793
2002 Dram Makyaj 7.4 2,795

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Makyaj 7.2 119,864

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 181,934
1995 Dram Makyaj 4.7 56,869

Gizli Dosyalar
1993 Dram Makyaj 8.7 181,002

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 Biyografi Makyaj 7.3 15,465
1986 Dram Makyaj 7.0 3,782

Hanedan
1981 Dram Makyaj 6.3 5,727

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Makyaj 6.7 4,950
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019