Giriş Kayıt
Sam Auguste

Sam Auguste


Sesler

Sam Auguste, sesler.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003), Elizabeth (1998), Mona Lisa Gülüşü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 5.7 247

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Sesler 6.5 37,097
2012 Aksiyon Sesler 3.6 6,622
2011 Suç Sesler 8.2 3,841
2010 Suç Sesler 5.6 2,257
2009 Biyografi Sesler 7.1 4,046

Ay Prensesi
2008 Macera Sesler 6.2 8,785

Vur Ve Öldür
2008 Suç Sesler 6.0 19,668

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Sesler 6.8 11,229

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 20,903

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sesler 6.9 60,553
2006 Dram Sesler 6.2 798

Kanıt
2005 Dram Sesler 6.8 40,243

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 465,123

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Sesler 7.3 19,250
2004 Komedi Sesler 6.3 55,896

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sesler 5.9 20,565

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 96,945

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 69,391

Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Sesler 7.4 37,987

Hırsız
2002 Suç Sesler 6.6 9,492

Tutku
2002 Dram Sesler 6.4 12,220

Panama Terzisi
2001 Dram Sesler 6.2 25,948
2001 Komedi Sesler 6.3 7,372

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 5.9 729

Zor Tercih
1999 Dram Sesler 7.1 19,619

Mussolini ile Çay
1999 Dram Sesler 6.9 10,089
1998 Biyografi Sesler 7.5 83,672
1998 Dram Sesler 6.2 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018