Giriş Kayıt
Sam Auguste

Sam Auguste


Sesler

Sam Auguste, sesler.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003), Elizabeth (1998), Mona Lisa Gülüşü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 5.8 208

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Sesler 6.5 36,795
2012 Aksiyon Sesler 3.6 6,435
2011 Suç Sesler 8.2 3,751
2010 Suç Sesler 5.6 2,125
2009 Biyografi Sesler 7.1 2,961

Ay Prensesi
2008 Macera Sesler 6.2 8,703

Vur Ve Öldür
2008 Suç Sesler 6.0 19,471

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Sesler 6.8 10,348

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 20,537

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sesler 6.9 60,232
2006 Dram Sesler 6.2 758

Kanıt
2005 Dram Sesler 6.8 40,043

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 460,335

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Sesler 7.3 19,143
2004 Komedi Sesler 6.3 55,638

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sesler 5.9 18,969

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 96,129

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 68,992

Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Sesler 7.4 37,652

Hırsız
2002 Suç Sesler 6.6 9,074

Tutku
2002 Dram Sesler 6.4 11,993

Panama Terzisi
2001 Dram Sesler 6.1 25,287
2001 Komedi Sesler 6.3 6,978

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 5.9 721

Zor Tercih
1999 Dram Sesler 7.1 19,460

Mussolini ile Çay
1999 Dram Sesler 6.9 10,005
1998 Biyografi Sesler 7.5 83,138
1998 Dram Sesler 6.2 479
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018