Giriş Kayıt
Albert Au

Albert Au (63)


Oyuncu

Albert Au, 31 Temmuz 1955 Hong Kong doğumlu oyuncu.

Yau doh lung fu bong (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Siu-Keung Au
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 60 Komedi Oyuncu 4.8 242
2004 49 Dram Oyuncu 6.9 1,240
1984 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 58
1983 Aksiyon Oyuncu 8.4 238
1980 25 Aksiyon Oyuncu 7.6 603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019