Giriş Kayıt
David Attenborough

David Attenborough (93)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

David Frederick Attenborough, 07 Mayıs 1926 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Yeryüzü (2006), Planet Earth II (2016), Life (2009), The Blue Planet (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Frederick Attenborough
Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1926
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir David Attenborough | Sir David Attenborough CB
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
10.0 (34 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 9.3 14,498
2018 Belgesel Oyuncu 9.2 2,539
2018 92 Belgesel Oyuncu 7.4 56
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 44
2018 Belgesel Oyuncu 7.4 194
2017 Belgesel Oyuncu 9.3 21,564
2016 90 Belgesel Oyuncu 8.0 1,699
2016 Belgesel Oyuncu 9.5 76,249
2016 Belgesel Oyuncu 8.3 397
2016 90 Belgesel Oyuncu 7.9 360
2015 Belgesel Oyuncu 9.3 3,172
2015 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.7 951
2015 89 Belgesel Oyuncu 8.5 404
2014 Belgesel Oyuncu 9.1 1,679
2014 Belgesel Oyuncu 8.6 96
2014 88 Belgesel Oyuncu 8.0 416
2014 88 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 93
2014 88 Belgesel Senarist 8.2 606
2013 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.6 722
2013 Belgesel Oyuncu 7.7 233
2013 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.4 623
2013 87 Belgesel Oyuncu 8.5 69
2013 Belgesel Oyuncu 8.5 638

Afrika
2013 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.9 11,849
2013 87 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.4 486
2013 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.6 869

Penguen Kral
2012 86 Macera Oyuncu 6.7 257
2012 Belgesel Oyuncu 8.4 449
2012 Belgesel Oyuncu 8.2 82
2012 86 Belgesel Oyuncu 8.4 19

Bitkilerin Krallığı 3D
2012 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.6 733
2011 85 Oyuncu 8.3 122

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Oyuncu 8.9 22,808
2011 Belgesel Oyuncu 5.7 13
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 36
2011 85 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.6 791
2011 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 1,840
2011 85 Belgesel Oyuncu 7.5 52
2011 85 Belgesel Oyuncu 8.3 35
2010 84 Belgesel Oyuncu 7.3 13
2010 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.5 1,335
2010 84 Belgesel Oyuncu 7.6 37
2010 Belgesel Oyuncu 8.3 133
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 52
2010 Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu    
2009 Belgesel Oyuncu 8.1 148
2009 Belgesel Oyuncu 8.4 362
2009 Belgesel Oyuncu 9.1 34,547

İlk Atalarımızın Keşfi
2009 Senarist    

İlk Atalarımızın Keşfi
2009 83 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.8 60
2009 Belgesel Oyuncu 8.8 6

Doğanın Büyük Gösterisi
2009 Belgesel Oyuncu 9.0 2,835

Darwin'in Mücadelesi: Doğal Seçilimin Evrimi
2009 83 Belgesel Oyuncu 7.0 84

Charles Darwin ve Yaşam Ağacı
2009 83 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 1,839

Soğukkanlıların Yaşamı
2008 Belgesel Senarist
Oyuncu
9.0 2,475

Kaplanlar: Ormandaki Casus
2008 82 Belgesel Oyuncu 8.4 550
2008 Belgesel Oyuncu    
2007 Belgesel Oyuncu    
2007 81 Belgesel Oyuncu 7.3 5,425
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,750

Antiloplar: Göç Yolundaki Casus
2007 81 Belgesel Oyuncu 7.8 77
2007 81 Belgesel Oyuncu 7.2 17
2006 Belgesel Oyuncu 8.0 155

Yeryüzü
2006 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.4 150,568

Çalılıklarda Yaşam
2005 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.1 3,284

Sanat ve Dünya
2005 Belgesel Oyuncu 8.3 568
2004 78 Belgesel Oyuncu 8.1 202
2004 78 Belgesel Oyuncu 8.1 180
2003 77 Belgesel Oyuncu 8.1 149
2003 77 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.5 2,732
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 140

Memelilerin Hayatı
2002 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.1 3,627
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 39
2002 76 Belgesel Oyuncu 7.6 90
2001 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.9 28,596

İnsan Yüzü
2001 Belgesel Oyuncu 7.9 530
2000 74 Belgesel Oyuncu 7.9 123
2000 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 664
2000 Belgesel Oyuncu 7.6 60
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 901
1999 Oyuncu    

Kuşların Yaşamı
1998 Belgesel Senarist
Oyuncu
9.0 2,518
1998 72 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.6 47
1997 Belgesel Oyuncu 8.5 568
1996 70 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 781
1996 70 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
8.3 171

Bitkilerin Gizli Hayatı
1995 Belgesel Senarist
Oyuncu
9.0 2,336
1993 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.6 1,314
1990 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.0 1,480
1989 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.4 736
1987 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.8 334
1986 Oyuncu    
1985 59 Komedi Oyuncu 7.4 5,877
1984 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.0 1,710
1983 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.6 529
1982 Belgesel Oyuncu 8.8 493

Yeryüzünde Yaşam
1979 Belgesel Senarist
Oyuncu
9.1 2,434
1977 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.3 78
1975 Belgesel Oyuncu 8.5 153
1974 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.8 1,989
1969 Belgesel Oyuncu    
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 2,773
1964 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.5 27
1964 Belgesel Oyuncu 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019