Giriş Kayıt
Marinos Athanasopoulos

Marinos Athanasopoulos


Sesler, Oyuncu

Marinos Athanasopoulos, sesler, oyuncu.

Enas Allos Kosmos (2015), An... (2012), Puslu Manzaralar (1988), Ağlayan Çayır (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler 6.1 679
2015 Dram Sesler 7.4 6,759

Öteki Deniz
2013 Sesler    
2012 Dram Sesler 6.9 6,737
2012 Macera Sesler 6.0 2,257
2011 Dram Sesler 6.8 387
2011 Dram Sesler 7.4 517
2011 Komedi Sesler 6.2 361

Zamanın Tozu
2008 Dram Sesler 6.7 1,398
2007 Biyografi Sesler 6.7 4,016
2007 Komedi Sesler 5.4 562
2007 Belgesel Sesler    
2006 Komedi Sesler 6.6 919

False Alarm
2006 Dram Sesler 6.3 138
2006 Dram 6.8 128
2006 Dram Sesler    
2005 Komedi Sesler 6.7 337
2005 Dram Sesler 6.0 28

Ağlayan Çayır
2004 Dram Sesler 7.9 3,727
2004 Komedi Sesler 5.0 411
2002 Komedi Oyuncu
Sesler
4.4 337
2000 Dram 6.3 417
2000 Dram Sesler 7.1 596
1999 Komedi Sesler 6.8 749
1997 Dram Sesler 6.2 197
1996 Biyografi Sesler 5.1 374

Leyleğin Geciken Adımı
1991 Dram Sesler 7.5 1,685

Puslu Manzaralar
1988 Dram Sesler 8.0 5,577
1987 Dram Sesler 5.2 31
1985 Macera Sesler 7.1 77
1984 Komedi Sesler 7.8 2,812
1983 Suç Sesler 7.4 1,114
1982 Dram Sesler 6.1 271
1980 Dram Sesler 7.0 43
1979 Macera Sesler 7.5 786
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018