Giriş Kayıt
Lami Ates

Lami Ates (75)


Oyuncu

Lami Ates, 08 Ekim 1943 Malatya, Türkiye doğumlu oyuncu.

Maskeli Süvari'nin Dönüşü (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1943
Doğum Yeri: Malatya, Türkiye
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.1 557
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
2000 57 Aile, Dram Oyuncu    
1969 Western Oyuncu    
1969 26 Macera Oyuncu 6.4 8
1969 26 Macera Oyuncu    
1969 26 Dram Oyuncu    
1968 25 Macera Oyuncu 7.2 6
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018