Giriş Kayıt
Pat Ast

Pat Ast (59)


Oyuncu

Pat Ast, 21 Ekim 1941 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Reform School Girls (1986), Heat (1972), (1978) Tehlikeli Oyun (1978), (1977) Which Way Is Up? (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Pat Ast, 03 Ekim 2001 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Ekim 1941
Ölüm Tarihi: 03 Ekim 2001
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Pat Aast
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 48 Komedi Oyuncu 5.3 1,559
1986 45 Dram Oyuncu 5.2 1,947
1986 45 Dram Oyuncu 5.3 503

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Oyuncu 8.4 1,676
1981 40 Macera Oyuncu 5.7 922

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 40 Komedi Oyuncu 5.4 4,055

Tehlikeli Oyun
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 12,308
1977 36 Komedi Oyuncu 5.9 1,756
1977 36 Komedi Oyuncu 6.4 1,356
1976 35 Komedi Oyuncu 5.7 1,474
1972 31 Komedi Oyuncu 5.9 1,577
1972 31 Dram Oyuncu 5.9 814

Geceyarısı Kovboyu
1969 28 Dram Oyuncu 7.9 89,259
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019