Giriş Kayıt
Piers Ashworth

Piers Ashworth


Senarist, Yapımcı

Piers Ashworth, senarist, yapımcı.

St. Trinian's (2007), Burke and Hare (2010), Kayıp Hazine (2009), Goal! III (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist    
2010 Komedi Senarist 6.2 18,199

Kayıp Hazine
2009 Macera Senarist 5.4 7,241
2009 Dram Yapımcı
Senarist
3.3 11,069
2007 Komedi Senarist 5.8 20,162

Kutsanmış
2004 Dram Çeşitli 4.2 2,020
2004 Gerilim Çeşitli 4.5 851
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.0 848
1995 Komedi Senarist 7.7 93
1994 Biyografi Senarist 5.8 2,559
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019