Giriş Kayıt
Queenie Ashton

Queenie Ashton (66)


Oyuncu

Edith Muriel Ashton, 16 Kasım 1903 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Year My Voice Broke (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edith Muriel Ashton
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1903
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.4 51
1989 Dram Oyuncu 7.1 93
1987 Dram Oyuncu 7.6 1,510
1981 Dram Oyuncu 6.7 332

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,991
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018