Giriş Kayıt
Queenie Ashton

Queenie Ashton (66)


Oyuncu

Edith Muriel Ashton, 16 Kasım 1903 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Year My Voice Broke (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edith Muriel Ashton
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1903
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.4 51
1989 Dram Oyuncu 7.1 94
1987 Dram Oyuncu 7.5 1,752
1981 Dram Oyuncu 6.7 332

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,113
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018