Giriş Kayıt
John Ashton

John Ashton (71)


Oyuncu

John David Ashton, 22 Şubat 1948 Springfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

1976 yılının Temmuz ayında Bridget Ashton ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Sosyete Polisi (1984), Geceyarısı Avı (1988), Little Big League (1994), The Tommyknockers (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John David Ashton
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1948
Doğum Yeri: Springfield, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: John D. Ashton | John David Ashton
Takma İsmi: Jodad
Burcu: Balık
Boyu: 1.8 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Dram Oyuncu 6.6 3,873
2015 67 Suç Oyuncu 6.3 1,452
2009 61 Dram Oyuncu 6.0 97

Ortadaki Adam
2009 61 Komedi Oyuncu 6.6 34,896

Kızımı Kurtarın
2007 59 Suç Oyuncu 7.7 230,412

İçgüdü
1999 51 Dram Oyuncu 6.6 30,008
1998 50 Biyografi Oyuncu 7.0 321

Çılgın Kardeşler
1998 50 Komedi Oyuncu 4.0 2,484

Büyük Vurgun
1996 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 543

Rüyanın Bedeli
1996 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 111
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,832

Cennette Tuzak
1994 46 Macera Oyuncu 5.9 11,455
1994 46 Komedi Oyuncu 6.1 8,839
1993 45 Korku Oyuncu 5.4 9,776

Kıvırcık Sue
1991 43 Komedi Oyuncu 5.8 18,830
1991 43 Suç Oyuncu 7.3 493
1989 41 Komedi Oyuncu 5.7 508
1989 41 Suç Oyuncu 7.8 2,127

Geceyarısı Avı
1988 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 63,449

Bebeğimiz Olacak
1988 40 Komedi Oyuncu 5.8 10,374

Sosyete Polisi 2
1987 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 97,241

Harika Şeyler
1987 39 Dram Oyuncu 7.1 24,022

King Kong Yaşıyor
1986 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,815
1986 Suç Oyuncu 7.5 1,990

Sosyete Polisi
1984 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 146,800
1984 36 Macera Oyuncu 6.4 21,573
1981 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 790
1980 Dram Oyuncu 8.1 100
1980 32 Dram Oyuncu 6.1 1,383
1979 31 Komedi Oyuncu 7.7 19,816
1978 30 Dram Oyuncu 5.8 42

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,080
1977 Dram Oyuncu 6.4 144
1977 29 Komedi Oyuncu 6.6 7,859
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,248
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019