Giriş Kayıt
Elizabeth Ashley

Elizabeth Ashley (84)


Oyuncu

Elizabeth Ann Cole, 30 Ağustos 1939 Ocala, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

1962 yılının Eylül ayında James Farentino ile evlendi. 3 yılın ardından 1965 yılının Nisan ayında boşandılar. 1966 yılının Nisan ayında George Peppard ile evlendi. 6 yılın ardından 1972 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Russian Doll (2019), Koma (1978), Vampire's Kiss (1988), Pasta Yiyenler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Ann Cole
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1939
Doğum Yeri: Ocala, Florida, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Macera Oyuncu 7.7 105,934

Ocean's 8
2018 79 Aksiyon Oyuncu 6.3 239,487

Daha Yeni Başladık
2017 78 Aksiyon Oyuncu 4.6 8,258
2010 Dram Oyuncu 8.3 15,775

Pasta Yiyenler
2007 68 Dram Oyuncu 6.3 7,424

Hey Arnold!
2002 63 Animasyon Oyuncu 5.9 7,752
2000 61 Komedi Oyuncu 4.6 252
1999 60 Komedi Oyuncu 5.6 2,015

Mutluluk (I)
1998 59 Komedi Oyuncu 7.7 73,980

Aylak Fareler
1995 56 Komedi Oyuncu
7.0 128,267
1995 Komedi Oyuncu 6.2 4,328
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,267
1990 51 Belgesel Oyuncu 7.0 216
1990 Komedi Oyuncu 7.0 1,591
1989 50 Dram Oyuncu 5.2 160
1988 49 Komedi Oyuncu 6.1 20,464
1987 48 Komedi Oyuncu 6.0 37,223
1986 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,340

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 28,677
1983 44 Dram Oyuncu 5.8 424
1982 43 Dram Oyuncu 6.4 1,083
1980 41 Dram Oyuncu 4.8 934

Koma
1978 39 Dram Oyuncu 6.9 20,998

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,404
1976 37 Komedi Oyuncu 6.1 1,675

Modern Kovboylar
1975 36 Komedi Oyuncu 6.3 2,116
1972 33 Korku Oyuncu 6.0 986
1971 32 Komedi Oyuncu 6.1 175
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,212

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,310
1965 26 Dram Oyuncu 7.1 6,871

Korkunç İhtiras
1964 25 Dram Oyuncu 6.5 2,471
1962 Western Oyuncu 7.6 3,125
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1961 Dram Oyuncu 7.1 635
1953 Komedi Oyuncu 8.1 191
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024