Giriş Kayıt
William Asher

William Asher (91)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

William Milton Asher, 08 Ağustos 1921 New York, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

I Love Lucy (1951), Tatlı Cadı (1964), Alice (1976), Beach Blanket Bingo (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

William Asher, 16 Temmuz 2012 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Milton Asher
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1921
Ölüm Tarihi: 16 Temmuz 2012
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Asher
Takma İsmi: Bill
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 91 6.3 229

Tatlı Cadı
2005 84 Komedi 4.8 63,955
1982 61 Korku Yönetmen 6.5 1,419
1981 Komedi Yönetmen 6.2 184
1979 Aksiyon Yönetmen 7.2 8,734
1979 Komedi Yönetmen 6.9 152
1976 Yönetmen 6.9 3,131

Sevgi Bağları
1974 Yönetmen 7.1 73

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Çeşitli 5.2 5,054
1969 Dram Yönetmen 7.2 1,100
1965 44 Komedi Yönetmen
Senarist
4.4 1,021
1965 44 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 2,134

Tatlı Cadı
1964 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Çeşitli
7.6 13,894
1964 43 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 1,116
1963 42 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 635
1963 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 964
1963 42 Komedi Yönetmen 5.8 1,642
1957 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.2 952
1957 36 Suç Yönetmen 6.3 191
1951 Komedi Yönetmen 8.3 20,166
1950 Komedi Yönetmen 7.6 401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018