Giriş Kayıt
William Asher

William Asher (91)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

William Milton Asher, 08 Ağustos 1921 New York, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

I Love Lucy (1951), Tatlı Cadı (1964), Beach Blanket Bingo (1965), Beach Party (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

William Asher, 16 Temmuz 2012 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Milton Asher
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1921
Ölüm Tarihi: 16 Temmuz 2012
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Asher
Takma İsmi: Bill
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 91 6.4 219

Tatlı Cadı
2005 84 Komedi 4.8 63,582
1982 61 Korku Yönetmen 6.6 988
1981 Komedi Yönetmen 6.1 158
1979 Aksiyon Yönetmen 7.2 8,588
1979 Komedi Yönetmen    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Çeşitli 5.2 5,016
1969 Dram Yönetmen 7.2 1,041
1965 44 Komedi Yönetmen
Senarist
4.4 984
1965 44 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 2,097

Tatlı Cadı
1964 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Çeşitli
7.6 13,718
1964 43 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 1,090
1963 42 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 565
1963 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 788
1963 42 Komedi Yönetmen 5.8 1,614
1957 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.3 764
1957 36 Suç Yönetmen 6.3 138
1951 Komedi Yönetmen 8.4 20,008
1950 Komedi Yönetmen 7.6 380
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018