Giriş Kayıt
Rick Ash

Rick Ash


Sesler, Müzisyen

Rick Ash, sesler, müzisyen.

Ucuz Roman (1994), Küçük Gün Işığım (2006), Çarpışma (2004), Benimle Kal (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Ash | Rich Ash | Rick Ashe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.6 2,500

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Sesler 7.9 143,454
2016 Komedi Sesler 5.7 1,324
2016 Dram Sesler 7.7 50,287
2016 Aksiyon Sesler 7.8 8,484

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi
2016 Macera Sesler 8.1 1,659
2016 Dram Sesler 7.4 28,125
2015 Dram Sesler 7.1 10,468
2014 Suç Sesler 6.2 879
2014 Suç Sesler 9.0 247,386

Dondurucu
2014 Aksiyon Sesler 5.2 2,649

Bana Ulaş
2014 Dram Sesler 4.9 1,996
2013 Komedi Sesler 5.3 13,545

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Sesler 5.4 3,458
2013 Biyografi Sesler    
2013 Belgesel Sesler 7.1 383

Sapkın Bir Cinayet
2013 Dram Sesler 6.2 778
2013 Komedi Sesler 5.7 5,682

Entrika
2012 Dram Sesler 6.6 45,662
2012 Suç Sesler 7.6 11,054
2012 Komedi Sesler 5.2 8,460

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 43,020
2011 Komedi Sesler
Müzik
5.9 278
2011 Korku Sesler 5.2 16,077

Tatlı Para
2010 Komedi Sesler
Müzik
6.0 8,097
2010 Biyografi Sesler 8.4 18,191

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Sesler 8.6 14,059

Kana Susadım
2009 Komedi Sesler 5.2 102,476

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Sesler 6.1 2,147
2009 Belgesel Sesler 7.0 239
2009 Komedi Sesler 6.1 13,508

Soldaki Son Ev
2009 Korku Sesler 6.6 76,366

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sesler 7.5 8,026

Son Oyun
2009 Aksiyon Sesler 6.0 31,179

Risk Almak
2009 Dram Sesler 7.5 11,263

Öldüren Sis
2007 Korku Sesler 7.2 250,983

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Otizm: Müzikal
2007 Belgesel Sesler 8.0 616
2007 Dram Sesler 4.3 1,451
2007 Komedi Sesler 6.7 12,295

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Sesler 7.8 395,834

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Sesler 6.2 20,666
2006 Dram Sesler 7.0 2,854

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Sesler 5.5 123,286
2006 Gerilim Sesler    
2006 Suç Sesler 7.7 509
2005 Komedi Sesler 5.2 471

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Sesler    
2005 Dram Sesler 7.9 2,070
2005 Komedi Sesler    

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Sesler 5.7 7,366

Çarpışma
2004 Dram Sesler 7.8 391,144

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sesler 6.9 13,396

Tesadüfler
2004 Komedi Sesler 6.7 59,553

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Sesler 8.3 8,964

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Sesler 6.7 960

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Sesler 7.5 30,682

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Sesler 6.2 8,589

Görkemli Hayatım
2003 Biyografi Sesler 7.5 44,627

Jüri
2003 Dram Sesler 7.1 83,328

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 41,392

Pancho Villa
2003 Biyografi Sesler 6.6 2,586

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sesler 7.6 47,177
2003 Dram Sesler 5.0 12,558

Kumarbaz
2003 Suç Sesler 6.4 10,835
2003 Dram Sesler 7.2 2,768

Aşkın Şekli
2003 Komedi Sesler 6.8 9,729
2003 Suç Sesler 6.5 5,785

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Sesler    

Öldüren Şüphe
2002 Suç Sesler 6.1 21,469
2002 Dram Sesler    
2002 Aksiyon Sesler 7.2 2,040
2002 Biyografi Sesler 7.6 4,444
2002 Suç Sesler 7.3 5,705

Kadın Dediğin
2002 Komedi Sesler 7.0 6,039

Benim Adım Sam
2001 Dram Sesler 7.6 132,571

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 76,779

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Sesler 7.7 326,860
2001 Komedi Sesler 6.3 15,469
2001 Biyografi Sesler 7.4 3,785

15 Dakika
2001 Aksiyon Sesler 6.1 45,421

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sesler 6.3 274,038
2001 Dram Sesler 7.3 681
2000 Biyografi Sesler    
2000 Biyografi Sesler 7.0 24,836
2000 Biyografi Sesler    
2000 Gerilim Sesler    

Kopyacılar
2000 Dram Sesler    
2000 Suç Sesler 6.5 19,380

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Sesler 7.1 5,788

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Sesler 5.6 2,763

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Sesler 7.4 16,626
1998 Aksiyon Sesler 8.9 7,138
1998 Dram Sesler    
1998 Komedi Sesler    
1998 Komedi Sesler 7.5 41,135

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Sesler 7.4 3,697

Kızları Öp
1997 Suç Sesler 6.6 56,946

O Çok Sevimli
1997 Dram Sesler 5.9 7,124
1997 Komedi Sesler 4.7 8,092
1996 Macera Sesler 5.7 4,289
1996 Aksiyon Sesler 5.4 21,571
1996 Komedi Sesler 3.8 4,374

Karışık İlişkiler
1995 Suç Sesler 6.8 24,042
1995 Dram Sesler 5.3 5,359
1995 Komedi Sesler 5.5 7,945
1995 Komedi Sesler 6.1 4,221
1995 Komedi Sesler 6.7 22,030
1995 Komedi Sesler 4.6 2,143
1995 Macera Sesler 6.6 727

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,550,072

Kukla Efendileri
1994 Korku Sesler 5.9 7,332
1994 Aile Sesler 6.0 7,869

Erkek Severse
1994 Dram Sesler 6.6 18,426
1994 Komedi Sesler 5.1 7,393
1994 Komedi Sesler 5.0 4,566
1994 Belgesel Sesler 7.5 351

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 175,903
1993 Komedi Sesler 4.7 2,323
1993 Macera Sesler 6.2 6,428
1992 Suç Sesler 6.8 4,040
1992 Komedi Sesler 5.7 33,404

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Sesler 5.6 2,725

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Sesler 4.1 34,296

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel Sesler 6.1 7,307
1990 Dram Sesler    

Ağlayan Çin
1990 Biyografi Sesler 7.0 411

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Sesler 6.9 21,520
1990 Suç Sesler    
1988 Komedi Sesler 7.3 72,837
1988 Korku Sesler 6.3 10,504

Büyük Tuzak
1987 Suç Sesler 7.8 1,687

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Sesler 7.1 5,279

21. Cadde
1987 Suç Sesler 7.3 9,540

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sesler 3.8 4,659

Benimle Kal
1986 Macera Sesler 8.1 319,707

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 12,666

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Sesler 7.2 55,636

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Sesler 7.2 151,725
1984 Dram Sesler 6.5 94

Son Vals
1978 Belgesel Sesler 8.2 12,740
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018