Giriş Kayıt
Jirô Asada

Jirô Asada


Senarist

Kojiro Iwato, senarist.

Gerçek İsmi: Kojiro Iwato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist    
2015 Komedi Senarist 5.3 9
2014 Aksiyon Senarist 6.7 185
2011 Dram Senarist 5.7 63
2007 Dram Senarist 6.8 52
2007 Komedi Senarist 6.2 121
2006 Dram Senarist 6.2 155
2003 Dram Senarist 7.6 4,388

Kayıp Ruhlar
2001 Dram Senarist 7.7 5,038
1999 Dram Senarist 7.3 730
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019