Giriş Kayıt
Colin Arthur

Colin Arthur


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Colin Arthur, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü.

2001: Uzay Yolu Macerası (1968), Barbar Conan (1982), Hiç Bitmeyen Öykü (1984), Seksi Hayvan (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Collin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Özel Efekt 4.8 349
2015 Korku Makyaj 3.3 659
2014 Korku Makyaj 4.1 282
2014 Kısa Metraj Özel Efekt 6.5 957
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,080

Konuş Onunla
2002 Dram Özel Efekt 8.0 95,856

Angel of Death
2002 Gerilim Özel Efekt 4.3 669

Seksi Hayvan
2000 Suç Makyaj 7.3 49,308

Aç Gözünü
1997 Dram Özel Efekt 7.8 58,959
1991 Dram Özel Efekt 7.6 678

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Özel Efekt 5.1 21,389

Lulu'nun Çağı
1990 Dram Makyaj 5.7 3,122
1988 Macera Makyaj 6.1 853
1988 Korku Makyaj 5.1 326
1986 Aksiyon Makyaj 4.4 8,023

Kızıl Prenses
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 35,063
1985 Macera Makyaj 5.2 11,277

Kral David
1985 Aksiyon Makyaj 5.2 1,852

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Özel Efekt
Makyaj
7.4 116,481

Barbar Conan
1982 Aksiyon Makyaj 6.9 126,237
1982 Korku Özel Efekt 6.6 878

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Makyaj 6.9 37,036
1981 Biyografi Makyaj 7.6 19,091
1980 Komedi Makyaj 4.3 1,623

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Makyaj 6.7 1,879

Zulu Şafağı
1979 Aksiyon Makyaj 6.6 5,673

The Man to Kill
1979 Fantastik Özel Efekt 7.3 202
1978 Dram Özel Efekt 7.4 657

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Makyaj 6.4 5,936

Zafer Madalyası
1977 Aksiyon Makyaj 7.5 23,102
1976 Belgesel Makyaj 7.6 6,939
1976 Aksiyon Makyaj 5.5 185

Vampirler
1974 Korku Makyaj 6.1 2,592
1974 Makyaj 2.6 125
1973 Gizem Makyaj 5.8 432

Kaptan Sinbad'ın Altın Yolculuğu
1973 Aile Çeşitli 6.8 7,200

İnsan Kasabı
1973 Bilim-Kurgu Makyaj 5.2 1,067
1973 Western Makyaj 6.2 142

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 Gizem Makyaj
Çeşitli
8.3 527,876
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019